m

Alex Paduret

  /  blog   /  save the date
u

In alte tari sedinta foto save the date se realizeaza cu scopul de a trimite o pre-invitatie celor ce vor participa la eveniment si are loc de obicei cu cel putin 3-6 luni inainte de data stabilita, mesajul transmis la finalul acestei sedinte fiind data si locatia evenimentului.

Desi la noi nu se trimit astfel de pre-invitatii si mirii de obicei nu stiu exact daca si-ar dori o astfel de sedinta foto, save the date-ul are un rol foarte important si la noi, din mai multe motive.

Mirii cunosc fotograful, se obisnuiesc cu el si cu aparatul foto.

Fotograful va fi alaturi de voi din dimineata nuntii si pana la sfarsitul evenimentului, iar daca nu cumva sunteti  modele care stiu sa pozeze, atunci nu sunteti obisnuiti ca cineva sa va faca fotografii profesionale pe parcursul intregului eveniment.

Aceasta sedinta permite familiarizarea voastra cu fotograful si stilul acestuia si va face sa va simtiti mult mai confortabil atunci cand este cel mai important, in ziua evenimentului. O sedinta foto inainte de nunta nu numai ca va permite sa va obisnuiti cu fotograful si procesul de fotografiere, dar contribuie si la crearea unei relatii de incredere cu acesta. Aceasta relatie va avea un impact semnificativ asupra rezultatelor finale si va asigura ca fotografiile voastre de nunta vor reflecta frumusetea respectiv emotia momentului vostru special!

Aveti ocazia sa anuntati data evenimentului cu mult timp inainte.

Probabil ca 99% din invitatii prezenti la eveniment au cont pe cel putin o retea sociala, insemnand ca prin intermediul acestei sedinte, puteti anunta oficial printr-o postare si data evenimentului, cu mult timp inainte de a trimite invitatiile de nunta, ceea ce in unele cazuri poate fi foarte important, deoarece rudele si prietenii isi pot face planul din timp stiind data exacta a evenimentului!

Sedinta foto din ziua nuntii vs save the date.

Cele 2 nu se pot compara in nici un fel.

Trezitul de dimineata, pregatirea voastra , cununia civila, cununia religioasa, emotii, toate acestea isi vor spune cuvantul si se vor vedea in fotografiile din ziua evenimentului, indiferent cat de bun este fotograful cu care lucrati si indiferent de cate filtre va utiliza acesta pentru a stiliza imaginile.

In schimb, daca alegeti sa va bucurati de sedinta foto inainte de nunta, intr-o zi in care sunteti odihniti si binedispusi, veti reusi sa gasiti in voi toate resursele fizice si psihice pentru a simti cu adevarat emotia!

Locatia

Atunci cand decideti sa faceti fotografii de nunta in ziua cea mare, sunteti conditionati din punct de vedere al locatiei de Starea Civila, de biserica si restaurantul unde va avea loc petrecerea. In schimb, daca alegeti o sedinta foto save the date intr-o alta zi, va puteti aloca resursele necesare pentru a va deplasa acolo unde va place mai mult, fie la malul marii, fie undeva la  munte, acolo unde sa fiti inconjurati de natura si sa va puteti relaxa cu adevarat. Meritati sa aveti parte de clipe de liniste, in care sa va impartasiti iubirea si in acelasi timp sa va deconectati de la tot vacarmul si agitatia ce roiesc in general in jurul nuntii!

Amintirile

Peste ani si ani va veti aduce aminte de aceasta sedinta foto si veti arata copiilor si nepotilor ce frumos a fost si cat de frumosi ati fost si nu uitati, se intampla o singura data in viata si cum spunea un scriitor roman, ‘’ceea ce nu traim la timp, nu mai traim niciodata’’!

Close
m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com